WaterMagic
 
    carwash & more

Over ons   

Sinds 5 maart 2001 is WaterMagic de vertrouwde aanspreekpartner/leverancier voor de carwashbranche in Nederland en ver daarbuiten. Met bijna 35 jaar ervaring zijn er dan ook velen die op ons vertrouwen! Klant gericht, no-nonsense en een eerlijk verhaal. Dat is waar wij voor staan! Betaalbare oplossingen en hoogwaardige kwaliteit. Altijd zoekend naar de juiste oplossingen en luisterend naar uw wensen. Kortom onze klanten staan centraal!  

                                                              Wie wij dan ook zijn: WaterMagic carwash & more!

WaterMagic vertegenwoordigt een groot aantal carwash gerelateerde A-merken op het gebied van machines, accessoires en toebehoren. In Nieuwerkerk aan den IJssel staat ons team van medewerkers klaar om u snel en gedegen te helpen met uw vragen of om uw bestellingen te verwerken.  


 

INTRODUCTIE

 

WaterMagic is ondermeer distribiteur voor AutoequipTommy Car Wash en
AVW Equipment, drie top fabrikanten onder één dak. Of u nu een wasstraat zoekt of een roll over,
hydraulisch of elektrisch aangedreven in een RVS of gegalvaniseerde uitvoering, WaterMagic kan u volledig van dienst zijn.
En uiteraard ook met alles wat u verder nodig heeft voor een goede en voordelige exploitatie van wasinstallaties. Kijk ook eens onder de button accessoires en laat u verrassen door ons leveringsprogramma. Uiteraard is alles voordelig en snel via onze 
webshop te verkrijgen!

Als carwash totaal leverancier heeft WaterMagic zich de laatste 17 jaar ontwikkeld tot een volwaardig en innovatief bedrijf en met een groot aantal exclusieve importeur schappen voor de Benelux, kortom niet meer weg te denken uit onze branche. Voor machines en onderdelen, voorvechter van betaalbare prijzen en altijd zoekend naar de juiste oplossingen is WaterMagic er voor u als een aansprekende en aanspreekbare partner! 

                 AUTOEQUIP: EUROPESCHE TOP KWALITEIT!                                                            

Autoequip Lavaggi ontwerpt en bouwt voertuig en industriële wasinstallaties sinds 1963. De jarenlange ervaring en geweldige innovatie die Autoequip al jaren in haar producten presenteert heeft van Autoequip een zeer betrouwbare marktspeler gemaakt. Met maar liefst meer dan 12 verworven patenten, een wereldwijde distributie en een productie ruimte van maar liefst 7.000 m2 is Autoequip een van de meest toonaangevende en gerespecteerde leveranciers van voertuig wasinstallaties ter wereld!

ISO

In 1998 verkreeg Autoequip het Lloyd's Register Quality, een van de meest prestigieuze beoordelingen ter wereld. Lloyd's certificeerde dat Autoequip werkt in overeenstemming met de kwaliteitsnormen van ISO 9001 zoals toegepast op het ontwerp, de ontwikkeling, productie en ondersteuning processen.

In september 2002 is Autoequip ook Environmental Management System gecertificeerd in overeenstemming met ISO 14001-normen. Een certificering die een consistent en duurzaam milieubeleid definiëren om ervoor te zorgen dat de productie is gericht, niet alleen om de kwaliteit van de producten te waarborgen, maar ook van de productie omgeving waarin Autoequip Lavaggi werkt en een constante verbetering in het voorkomen van negatieve milieu aspecten. Klanten kunnen dan ook zeker zijn dat het bedrijf voortdurende inspanningen levert om een steeds beter niveau van service en beheersbaarheid te bereiken.                           

 

Autoequip Roll Overs zijn stuk voor stuk hoogwaardige en betrouwbare wasinstallaties. Opgebouwd uit merk componenten, met zorg geproduceerd, technisch hoogstaand en modern vormgegeven zijn de kenmerken die Autoequip voertuig wasinstallaties typeren. Daarom worden zij wereldwijd erkend als een topproduct.


De basisconstructies zijn volblad gegalvaniseerd (gedompeld) of bij sommige modellen in RVS en worden in de eigen lakstraat behandeld. Het eigentijdse design en de kleurcombinaties inclusief de diverse licht mogelijkheden maken de Autoequip Roll Overs herkenbaar voor uw klanten. De Roll Overs zijn leverbaar in een groot aantal modellen en washoogten en zijn allemaal te leveren naar uw wensen. Zo bieden ze onder meer zes soorten hogedruk, Carlite (foam)borstels, textiel borstels, lichtkranten, polish programma's, een Rain-X® programma, een Robowash (velgen hogedruk) en soft starters.

Kortom voor een betrouwbare, pasklare en betaalbare carwash oplossing bieden de Autoequip Roll Overs u het antwoord.

 

 

Amerikaanse textielwasstraten met een visie: TOMMY & AVW

Met ruim 35 jaar ervaring in ontwikkeling en fabricage van textielwasstraten inclusief marketing en design is Tommy CarWash Systems een autoriteit op zijn gebied. Ronde bogen, rvs-delen, verfraaid met veel verlichting en programmazuilen waarin alle kleuren van de regenboog vertegenwoordigd zijn worden afgewisseld met flitsende displays, al even zo bont van kleur. Bogen die een open karakter aan de klant geven, en dus minder claustrofobisch aan doen. Dat is de Tommy look. Deze conveyor tunnel met zijn typische kleurrijke decoratie en verlichting is Amerikaans en doet ook oer Amerikaans aan.

De visuele verschijning van de Tommy tunnels verschilt met welk ander merk dan ook. Alle componenten zijn ontworpen voor het optimaal functioneren, het plegen van weinig onderhoud en staan garant voor een lange duurzaamheid. Maar bij het ontwerp is ook aandacht besteed aan het esthetische element. In de hedendaagse carwash vindt de klant het belangrijk hoe de carwash eruit ziet en of het veilig is. En bovenal: wordt er hoogstaande kwaliteit geboden? Het uiterlijk van een carwash bevestigt vaak deze waarden. 

Je eigen Tommy
Er zijn vele mogelijkheden om je Tommy tunnel geheel naar eigen wens in te richten. Zo zijn er verschillende soorten voorwasbogen, mitters en contourvolgende zijborstels. De zijborstels bestaan bijvoorbeeld uit een onafhankelijk topgedeelte en ondergedeelte. Dit ontwerp zorgt ervoor dat de borstels zo kunnen worden gekanteld dat de zijkant van alle soorten voertuigen goed worden geraakt. Ook bestaat er de keuze uit diverse soorten dakborstels, hoge drukborgen en lineaire wielborstels.

Maar het aller-leukste is toch wel om je ‘eigen’ Tommy Carwash te maken en aan te kleden. Kies uit reclameaanduidingen – zelfs in 3D -, signaleringen, programmaborden, spoel- en schuimbogen, of wat denk je van aluminium displays in ovale vorm of menuzuilen die je aan de staalconstructie kan bevestigen? Gebogen knipperende lichtbakken met eclipse, of kies je toch eerder voor een kabinets-kast met led lichten: Tommy heeft er een catalogus vol van. Tommy biedt een uitgebreid gamma van dergelijke producten in de meest uiteenlopende vormen en uitvoeringen. Naast de standaardproducten kun je uiteraard ook voor een eigen ontwerp kiezen, met je eigen tekst en kleur.

 Carwash Onderdelen

Met als partners de belangrijkste producenten van onderdelen en accessoires ter wereld leveren wij, veelal uit voorraad, een uitgebreid gamma kwaliteitsproducten. Onze preferred partners zijn : PA en MTM. Daarnaast is ook de productenlijn van onder meer Mosmatic en Suttner bij ons verkrijgbaar. Naast de producten van deze fabrikanten hebben wij ook een uitgebreid gamma aan USA import goederen. Onderdelen, toebehoren en accessoires die wij exclusief voeren en waarvan de kwaliteit op de grootste was markt ter wereld onomstotelijk is bewezen!

Van lansen tot zwaaiarmen, van koppelingen tot borstelbakken, van slangen tot sproeiers en van lichtbakken tot entreebogen WaterMagic levert snel en vertrouwd! In onze webshop koopt u alles veilig en snel. Topproducten voor een topprijs! Let ook op onze aanbiedingen! Maak eens kennis met ons uitgebreide overzicht van accessoires, toebehoren en onderdelen in onze webshop. Welkom! 

Hoge en lage drukpompen zijn een wezenlijk onderdeel van uw carwash exploitatie. Als machinevoeding, voorreiniger of zelfwas, pompen zijn onontbeerlijk. Zoals u van ons mag verwachten voeren wij een groot aantal topmerken. Wij noemen ondermeer: Cat, Speck, Inter, Wanner en DAB. Uiteraard zijn ook andere merknamen eenvoudig en voordelig te leveren.

Ook voor revisie onderdelen en reparatie kitjes zijn wij het juiste adres !!!!

Zie webshop voor onze prijzen


Hogedrukpompen Cat

Cat Pumps International werd opgericht in 1973 en maakt deel uit van het Amerikaanse Cat Pumps Corporation. William L. Bruggeman startte Cat Pumps in 1968 toen hij een nieuw pomptype ontwikkelde dat veel betrouwbaarder, efficiënter en duurzamer was dan iedere andere beschikbare hogedrukpomp. De doelstelling was om deze nieuwe pompen te combineren met een organisatie die klantondersteuning en beschikbare voorraad hoog in het vaandel voerde.


Vandaag de dag bestaan er meer dan 1000 verschillende Catpompen, allemaal gebouwd volgens de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen.

Een volledig aanbod plunjerpompen van 5 tot 750 bar en van 4 tot 2500 l/min. zijn er onder meer voor:

·       centrale reinigingssystemen

·       carwash installaties

·       omgekeerde osmose

·       tankreiniging

·       ketelvoeding

·       complete pompgroepen Hogedrukpompen Speck

In 1974 is SPECK begonnen met de productie van Speck-Triplex hogedrukpompen. De capaciteiten en drukken die destijds werden gehaald waren max. 30 l/min en max. 160 bar. Tegenwoordig zijn capaciteiten van 400 l/min en drukken tot 1000 bar standaard vertegenwoordigd in het leveringsprogramma van SPECK. Speck-Triplex pompen worden ingezet voor omkeerosmose, hogedrukreiniging, luchtbevochtiging, rioolontstopping, brandblusunits. Ook in de industrie worden steeds meer hogedrukpompen toegepast voor de productie van PU-schuim, ketelvoeding, koel- en smeerapparatuur en waterhydraulic. SPECK levert niet alleen hogedrukpompen maar ook pomp-motorcombinaties, complete aggregaten met voorlooptank en schakelkast, alsmede een uitgebreid assortiment toebehoren zoals veiligheidsventielen, spuitgarnituur, HD-slangen en roterende turbonozzle’s.

Hieronder treft u enkele voorbeelden aan van SPECK POMPEN voor de hogedruktechniek:

HOGEDRUKREINIGING
- Autowasstraten
- Hogedrukreiniger (mobiel/stationair)
- Voorwasapparaat
- Wassen van wielen
- Voorsproeien
- Bodemreiniger
- Kanaalreiniging
- Gevelreiniging
- Reinigingsinstallaties industrie (filterreiniging)
- Reinigingsinstallaties levensmiddelenindustrie

                    

 

Wanner pompen

Voor de aanvoer van water voor wasstraten gebruikt men ofwel duur drinkwater, recyclingwater ofwel grondwater. Het onttrekken van grondwater wordt steeds duurder en is wettelijk aan banden gelegd. Ook aan het afvoeren van het vervuilde product worden hogere eisen gesteld, waarmee elke wasstraat geconfronteerd wordt.

Uit kostenoverweging is het interessant om water te gaan hergebruiken. Hiervoor dient de installatie aangepast te worden en een goede pomp geselecteerd te worden. Veelvuldige uitval door de slijtage die het vervuilde product veroorzaakt aan de pompen hoeft niet nodig te zijn.

De WANNER Hydra-Cell™ membraanpomp wordt in de Verenigde Staten al jaren ingezet in de gehele autowasbranche. De robuuste constructie en brede keuze uit materialen maken de pomp uitermate geschikt voor het verpompen van hergebruikt water en voor het doseren van chemisch additieven. Ten opzichte van een conventionele pomp heeft de Wanner Hydra-Cell pomp lagere onderhoudskosten, lager energiegebruik en een betrouwbaar bedrijf. Terugverdientijden van enkele maanden zijn geen uitzondering.

Zie webshop voor onze prijzen 

 Diverse pompen

Naast de reeds vermelde pompen leveren wij ook pompen en onderdelen van de merknamen Interpump, Bertolini, Hawk en Udor. Alle vier zeer bekende en gerenommeerde merken die wijd verspreidt gebruikt en toegepast worden. Zie voor voorraad pompen en onderdelen in onze uitgebreide webshop.

                                                 

 Haspels

Reelcraft is de meest toonaangevende en grootste producent van haspels ter wereld. Reelcraft is gefocust op het produceren van hoogwaardige producten die het mogelijk maken om de levensduur van slangen en elektrakabels te verlengen en een veilige werksituatie te creëren. De productielijn van Reelcraft omvat maar liefst 2.500 modellen haspels in veerbelaste, motorische, hydraulische of handmatig bedienbare uitvoeringen, ook in RVS. Water-, olie- of luchtslangen en elektrakabels worden veilig en snel door Reelcraft haspels opgerold. Voor elke industrie of bedrijfstak is er een kwaliteitshaspel van Reelcraft verkrijgbaar, dus ook voor de uwe! Naast de Reelcraft haspels voeren wij ook de RVS haspels van R + M .

Vraag de volledige catalogus aan of vindt het haspel van uw keuze in onze webshop.


Water pompen.

DAB is al meer dan 30 jaar wereldwijd bekend om haar uitmuntende techniek, kwaliteit en betrouwbaarheid in elektrische waterpompen. DAB heeft zich ontwikkeld als een volwassen onderneming met meer dan 600 personeelsleden verdeeld over drie productielocaties in Italië. DAB ontwerpt en bouwt pompen vanuit haar eigen visie: inspelen op de stijgende en veranderende vraag uit de markt. Om aan deze eisen uit de markt te voldoen ondersteunt DAB haar klanten naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten met een efficiënte en flexibele service.

Zie webshop voor onze prijzen   

  

ACCUPUMP

Het enige chemie doseer systeem met een exacte dosering.

Beheers uw kosten en monitor iedere milliliter die u gebruikt in uw wasstraat.

De AccuPump is een unit die bestaat uit 4 doseerpompen welke via Internet verbonden worden.

Berekent exact uw kosten per wassing, op afstand te regelen en uit te lezen.

De AccuPump rapporteert en registreert uw verbruik per product. 

Zie webshop voor meer informatie